Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731424259

Amistoso (Int., RC) 731424259 Información oficial sobre el partido 731424259 en Hattrick

15.05.2024 18:05:00

wlad teem Alineación oficial del equipo 'wlad teem' en el partido 3 - 1 F C Pheunix Craiova Alineación oficial del equipo 'F C Pheunix Craiova' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
wlad teem Alineación oficial del equipo 'wlad teem' en el partido 2 - 0 F C Pheunix Craiova Alineación oficial del equipo 'F C Pheunix Craiova' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

wlad teem

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Dionis Bieşu va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 42.
  • 123 Minuto 93 (Gol por la derecha): wlad s'avançava al marcador al minut 93, després d'un rebot que va caçar en Ünal Rahmanlar per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 109 (Gol por la derecha): wlad va aconseguir el 3 - 1 quan Tarik Ribo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Adrián Abel Erviti va fer al minut 4 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Simeon Grozdanov, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip wlad Eugeniusz Migdalski quasi marca al minut 28 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ünal Rahmanlar l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

F C Pheunix Craiova

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Carles Martorell que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Pheunix.