Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731418549

Promoción 731418549 Información oficial sobre el partido 731418549 en Hattrick

18.05.2024 20:00:00

FC Aavistus Alineación oficial del equipo 'FC Aavistus' en el partido 4 - 3 FC Nenämäki Alineación oficial del equipo 'FC Nenämäki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Aavistus Alineación oficial del equipo 'FC Aavistus' en el partido 1 - 4 FC Nenämäki Alineación oficial del equipo 'FC Nenämäki' en el partido
Tiene bastante suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Aavistus

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jonathan Polati ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Aavistus es posava per davant 1 a 0.
  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): El jugador Kalle Oksanen de Aavistus es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 136 Minuto 41 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Linus Bonde va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Jonathan Polati se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 3 - 1 al minut 41 per a Aavistus.
  • 116 Minuto 67 (Gol evento especial rápido + pase): Mah Ah Wee va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Emmanuel Charles, que no va fallar i va marcar el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): Emmanuel Charles va sorprendre Alex Smyth amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

FC Nenämäki

Goles Goles

  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Un mica després, Wiktor Szwarc de Nenämäki va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 els aficionats de Nenämäki van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Sami 'Samppa' Lind va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Nenämäki van mostrar una bona compenetració quan al minut 70 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Tarquinio Quilici va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Tarquinio Quilici va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Nenämäki va estar a punt d'empatar al 39 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Patrik 'Pate' Laine que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Tarquinio Quilici va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Pascal Dussol.