Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731418087

Amistoso (Int.) 731418087 Información oficial sobre el partido 731418087 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Barroso Alineación oficial del equipo 'Barroso' en el partido 2 - 0 Columbo Lindenthal Alineación oficial del equipo 'Columbo Lindenthal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barroso Alineación oficial del equipo 'Barroso' en el partido 1 - 1 Columbo Lindenthal Alineación oficial del equipo 'Columbo Lindenthal' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,5 % 10,8 % 65,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barroso

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Władysław Mąciaszek ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Barroso es posava per davant 1 a 0.
  • 105 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 64, Édouard Laisney va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Antonio José García Arrafán, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 51 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Òscar Cucó va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Columbo Lindenthal

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Ben Goraiski va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Simon Grillmeier va encarar al porter al 50, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Lindenthal va estar a punt d'empatar al 52 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Florian Groessl que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 Max Vittenberg va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Robert Carolan va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Robert Carolan va fer una estirada espectacular al minut 74, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Osmar Vart.