Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731416608

Promoción 731416608 Información oficial sobre el partido 731416608 en Hattrick

18.05.2024 18:30:00

The BoevBrothers Alineación oficial del equipo 'The BoevBrothers' en el partido 4 - 0 FC Jean Le Nin Alineación oficial del equipo 'FC Jean Le Nin' en el partido
4 / 8 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 0
2 / 6 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
2 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
67 % Posesión 45' 33 %
67 % Posesión 90' 33 %
Normal Táctica Normal
The BoevBrothers Alineación oficial del equipo 'The BoevBrothers' en el partido 4 - 0 FC Jean Le Nin Alineación oficial del equipo 'FC Jean Le Nin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The BoevBrothers Alineación oficial del equipo 'The BoevBrothers' en el partido 2 - 0 FC Jean Le Nin Alineación oficial del equipo 'FC Jean Le Nin' en el partido
Tiene suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The BoevBrothers

Goles Goles

  • 106 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Hennig Nachtigallen va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 63, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del BoevBrothers, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lev Manoilov va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de BoevBrothers va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Francesco Petriello progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): En Taewoo Chang entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al BoevBrothers, un peu providencial d'en Francesco Petriello va situar el 4-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Luca Sirico va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Shamweel Thoriq va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Kenny Gustavsson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Elco van Mol! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Lev Manoilov del BoevBrothers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hennig Nachtigallen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Jean Le Nin

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Nik Clarisse de Jean va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 王 (Wang) 明义 (Mingyi) de Jean la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.