Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731415103

Promoción 731415103 Información oficial sobre el partido 731415103 en Hattrick

18.05.2024 18:30:00

Bucanero de Cristal Alineación oficial del equipo 'Bucanero de Cristal' en el partido 1 - 3 De Laurent Depoitres Alineación oficial del equipo 'De Laurent Depoitres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bucanero de Cristal Alineación oficial del equipo 'Bucanero de Cristal' en el partido 2 - 1 De Laurent Depoitres Alineación oficial del equipo 'De Laurent Depoitres' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,0 % 5,6 % 20,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bucanero de Cristal

Goles Goles

  • 102 Minuto 39 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Bucanero van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en George Constantinescu en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 20 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Sébastien Moussard va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Domingo Moya de Bucanero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

De Laurent Depoitres

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 3, quan Hugo Hochkamp va posar els visitants Depoitres per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 30 de partit va donar a Depoitres l'avantatge per 0 - 2. João Caetano Figueroa en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Tinus Zwaan va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Hadi Kermani va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Hadi Kermani al minut 70, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.