Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731415080

Promoción 731415080 Información oficial sobre el partido 731415080 en Hattrick

18.05.2024 18:30:00

Atletico Pontappini Alineación oficial del equipo 'Atletico Pontappini' en el partido 4 - 1 FC. komt dat schot Alineación oficial del equipo 'FC. komt dat schot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Pontappini Alineación oficial del equipo 'Atletico Pontappini' en el partido 2 - 1 FC. komt dat schot Alineación oficial del equipo 'FC. komt dat schot' en el partido
Tiene suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,0 % 7,3 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Pontappini

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Aloys Gyselen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Pontappini.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Amb 27 minuts jugats, en Yağmur Marifet va augmentar l'avantatge de Pontappini a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Luigi Agresti la va rematar Juha Pirttijärvi amb una magnífica volea que va fer pujar per a Pontappini el 3 - 0.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Peter Killbeck el va rematar Jens Bequoye amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Juha Pirttijärvi gairebé va marcar per a Pontappini des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

FC. komt dat schot

Goles Goles

  • 151 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 els aficionats de schot van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Jacinto Martínez va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jesús Amieva va fer al minut 19 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jacinto Martínez, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): schot van seguir progressant per la banda dreta. Jacinto Martínez va tenir la seva oportunitat al minut 39, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lukas Wächter de schot la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.