Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409353

Promoción 731409353 Información oficial sobre el partido 731409353 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Antares Starbeers Alineación oficial del equipo 'Antares Starbeers' en el partido 3 - 1 lacespeweb Alineación oficial del equipo 'lacespeweb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Antares Starbeers Alineación oficial del equipo 'Antares Starbeers' en el partido 1 - 1 lacespeweb Alineación oficial del equipo 'lacespeweb' en el partido
Tiene suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,4 % 76,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antares Starbeers

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): El porter de Starbeers va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Chaime Azcarate va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Starbeers va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jorge Cerra des de dins de l'àrea.
  • 118 Minuto 91 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 91, el Starbeers va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Joan Antoni Cols, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): Starbeers va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Chaime Azcarate va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Jove de Starbeers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Jove de Starbeers va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

lacespeweb

Goles Goles

  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): lacespeweb van mostrar una bona compenetració quan al minut 77 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Evgeni Kashalúkov va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 74 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Nikolay Rudometkin, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.