Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409106

Promoción 731409106 Información oficial sobre el partido 731409106 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

quequiquan Alineación oficial del equipo 'quequiquan' en el partido 5 - 1 Club Prometeo Deportivo Alineación oficial del equipo 'Club Prometeo Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
quequiquan Alineación oficial del equipo 'quequiquan' en el partido 9 - 0 Club Prometeo Deportivo Alineación oficial del equipo 'Club Prometeo Deportivo' en el partido
Es un cenizo 9.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

quequiquan

Goles Goles

  • 111 Minuto 9 (Gol por el centro): Luis Cólliga s'emportà una gran ovació del públic local al minut 9, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): quequiquan s'avançava al marcador al minut 54, després d'un rebot que va caçar en Luis Cólliga per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Berelis Pilatas va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, quequiquan va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Vito Castigliano, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de quequiquan va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Felipe Floreaga progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Luis Cólliga va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Al minut 67 en Bogdan Fârţescu va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Club Prometeo Deportivo

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): En Marcos Santamaría donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 6 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Prometeo Marcos Santamaría quasi marca al minut 11 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Eleodoro Amarelo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 239 Minuto 69 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Beniamin Olejnicki va ridiculitzar a en Vito Castigliano amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Pere Comasòlivas va servir per deixar enrere el gegant Vito Castigliano al minut 70, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.