Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408940

Promoción 731408940 Información oficial sobre el partido 731408940 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. Alineación oficial del equipo 'HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.' en el partido 3 - 0 Leyenda SFC Alineación oficial del equipo 'Leyenda SFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. Alineación oficial del equipo 'HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.' en el partido 4 - 0 Leyenda SFC Alineación oficial del equipo 'Leyenda SFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Corria el minut 20 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Bogusław Kontek, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, HERBALIFE va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Fayssal Sefrioui, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de HERBALIFE a 3 - 0. Richard Läfvenling va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Filip Zikolov al minut 37 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bogusław Kontek va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gaudenty Gosk va rematar alt.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Samuel Spichtig, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Leyenda SFC

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 69 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Toni Fernández Casal va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alain Ugarteetxea de LeyendaSFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Umberto Cornelatti de LeyendaSFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jules Verneau de LeyendaSFC es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.