Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408913

Promoción 731408913 Información oficial sobre el partido 731408913 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Soldados de Obeng Alineación oficial del equipo 'Soldados de Obeng' en el partido 4 - 0 FC txindo Alineación oficial del equipo 'FC txindo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Soldados de Obeng Alineación oficial del equipo 'Soldados de Obeng' en el partido 6 - 0 FC txindo Alineación oficial del equipo 'FC txindo' en el partido
Tiene mala suerte 6.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soldados de Obeng

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ludvík Juran el va rematar Gabriel Kranebitter amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Soldados va augmentar la diferència quan Joni-Petteri Toiviainen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 186 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 3 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Soldados. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Piotr Rec va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Piotr Rec, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Soldados.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Soldados va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bikash Thapa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Passaven 8 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ludvík Juran va rematar alt.
  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, Piotr Rec gairebé va marcar per a Soldados des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ludvík Juran per poc que no incrementa el marcador al minut 48. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Beltran Carné va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Gonzalo Maestre Cozar una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 51, però una magnífica aturada de Beltran Carné va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Piotr Rec es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

FC txindo