Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408898

Promoción 731408898 Información oficial sobre el partido 731408898 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Ricky Balogun FC Alineación oficial del equipo 'Ricky Balogun FC' en el partido 3 - 0 Real Bácor Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Bácor Balompié ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ricky Balogun FC Alineación oficial del equipo 'Ricky Balogun FC' en el partido 2 - 0 Real Bácor Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Bácor Balompié ' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ricky Balogun FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Balogun va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 27 Jorge Pérez Gómez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jorge Pérez Gómez es va introduir dins la defensa central al minut 87, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 116 Minuto 88 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Jorge Pérez Gómez sempre és una garantia. Al minut 88, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Tomke Greifeneder marcar el 3 - 0 per al Balogun.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aurel Cuculici! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Manuel Pera va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Balogun se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aurel Cuculici de Balogun es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Bácor Balompié

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Balompié van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 19, però el xut de Birila Marietxalar des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Balompié va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jaime Pico, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jaime Pico de Balompié va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Piero Campitelli de Balompié la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Niceto Alba Tercedor.
  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Al minut 88 en Luis Miguel Leca va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.