Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408771

Promoción 731408771 Información oficial sobre el partido 731408771 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

SHARP RUBI Alineación oficial del equipo 'SHARP RUBI' en el partido 6 - 0 Los Negacionistas Alineación oficial del equipo 'Los Negacionistas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SHARP RUBI Alineación oficial del equipo 'SHARP RUBI' en el partido 5 - 0 Los Negacionistas Alineación oficial del equipo 'Los Negacionistas' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SHARP RUBI

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 15 gràcies a la jugada de Erminio Pisano, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 30 (Gol de penalti): Tasi Baniaga va augmentar la diferència de SHARP a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): SHARP va aconseguir el 3 - 0 quan Guillermo Hervías va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SHARP va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Grzegorz Dulski progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de SHARP al minut 51, que va llançar ajustat al pal en Tasi Baniaga. 5 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ladislav Zuzula es va introduir dins la defensa central al minut 81, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El SHARP ho intentava per la dreta per mitjà de Rudolf Opanasenko, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Marian Stós, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Ignacio Canoura de SHARP va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Los Negacionistas

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Negacionistas van sortir al contraatac amb encert al minut 29, però 高 (Gao) 君凯 (Junkai) no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 239 Minuto 57 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Miguel Benavente va deixar a Zbyněk Petlach assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.