Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408519

Promoción 731408519 Información oficial sobre el partido 731408519 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

the usureros team Alineación oficial del equipo 'the usureros team' en el partido 2 - 1 Playmobils F.C. Alineación oficial del equipo 'Playmobils F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
the usureros team Alineación oficial del equipo 'the usureros team' en el partido 3 - 0 Playmobils F.C. Alineación oficial del equipo 'Playmobils F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the usureros team

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a usureros va ser Dani Cantorné.
  • 121 Minuto 111 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Vicente Bermüller, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del usureros se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 111.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Simeó Arderius quasi dona a usureros l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Al minut 32, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Farruco Cacheda una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Alejandro Sierra Urquijo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 97 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Farruco Cacheda va estar a punt d'acabar en gol al minut 97, però el porter visitant Alejandro Sierra Urquijo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 110, Pablo Maestre España de usureros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Playmobils F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): Playmobils va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Maurycy Moczar, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Viktor van Andel que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 28 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Samuele Memonti que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 270 Minuto 75 (Ocasión de falta): Samuele Memonti va xutar magistralment una falta al minut 75 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25 en Zlatko Vukašević va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maurycy Moczar de Playmobils la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuele Memonti de Playmobils es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 106 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Maurycy Moczar es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.