Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408322

Promoción 731408322 Información oficial sobre el partido 731408322 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Tratora Alineación oficial del equipo 'Tratora' en el partido 4 - 3 UD Islas Canarias Alineación oficial del equipo 'UD Islas Canarias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Tratora Alineación oficial del equipo 'Tratora' en el partido 10 - 0 UD Islas Canarias Alineación oficial del equipo 'UD Islas Canarias' en el partido
Está más tieso que su rival 9.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tratora

Goles Goles

  • 111 Minuto 19 (Gol por el centro): José Vicente Parma s'emportà una gran ovació del públic local al minut 19, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 112 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Tratora equilibrava la balança al minut 52. En Kian Alizadeh, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Lionel Jean-Leonce va donar a Tratora un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): Corria el minut 86 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Xavier Borderie, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 83 (Ocasión de penalti): En Josef Proksch va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 83, però el porter visitant Abner Galdón el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Vicente Parma.

UD Islas Canarias

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Sandu Fogoroş va anar a parar al cap de Sergio Ederra que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Canarias el 0 - 1.
  • 170 Minuto 23 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Chaouqi El-Kaabi al minut 23 va permetre a Canarias prendre avantatge per 1 - 2.
  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 81 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Ghareeb Khoury.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Santiago Castañer de Canarias va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.