Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408249

Promoción 731408249 Información oficial sobre el partido 731408249 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

CD Tarancón Alineación oficial del equipo 'CD Tarancón' en el partido 5 - 2 pizarrales F.C. Alineación oficial del equipo 'pizarrales F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
CD Tarancón Alineación oficial del equipo 'CD Tarancón' en el partido 6 - 1 pizarrales F.C. Alineación oficial del equipo 'pizarrales F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Tarancón

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Cristóvão Bezerra, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Tarancón se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 26.
  • 130 Minuto 39 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Barkai Mandil va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 39 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, Tarancón va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Darius McMahon, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kingsley Délpy va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ignazio Chiappi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Tarancón.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cristóvão Bezerra va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): Barkai Mandil va sorprendre Kurtis Bonhoeffer amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bernard O'Hara va estar a punt de sentenciar el partit al minut 67, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

pizarrales F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 61 (Gol por la derecha): pizarrales van aconseguir el 5 - 1 que retallava diferències al minut 61 quan Martín Yeomans sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Raf Cornelus, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 52, quan un error defensiu va deixar Amadeusz Wasilka completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.