Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408124

Promoción 731408124 Información oficial sobre el partido 731408124 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Athleticc Club Alineación oficial del equipo 'Athleticc Club' en el partido 5 - 2 Là malaleche Alineación oficial del equipo 'Là malaleche' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Athleticc Club Alineación oficial del equipo 'Athleticc Club' en el partido 5 - 0 Là malaleche Alineación oficial del equipo 'Là malaleche' en el partido
Tiene un resultado normal 5.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athleticc Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Athleticc contenien la respiració mentre en Hubert Moortgat s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, el Athleticc va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Carmelo Selva, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Athleticc va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Fausto Lasorte va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Carmelo Selva es va introduir dins la defensa central al minut 49, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Als 90 minuts de joc, els nois de Athleticc van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Hubert Moortgat augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Vitaliy Pokidov, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Deolindo Azevedo Dias al minut 37 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ladislav Pejša va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Vitaliy Pokidov va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Àlex Icra rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Manuel Romero gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Deolindo Azevedo Dias va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Là malaleche

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 24 minuts Beau Garfield va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 106 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Robbie Coyle va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 70, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del malaleche, mentre ja celebrava el 4 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabrice Maratta de malaleche la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.