Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407940

Promoción 731407940 Información oficial sobre el partido 731407940 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Isaac Delta Alineación oficial del equipo 'Isaac Delta' en el partido 3 - 2 El Gato con Botas Alineación oficial del equipo 'El Gato con Botas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Isaac Delta Alineación oficial del equipo 'Isaac Delta' en el partido 6 - 0 El Gato con Botas Alineación oficial del equipo 'El Gato con Botas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isaac Delta

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Cristóbal Ayala va donar a Isaac un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 42, en Xaver Früchtl del Isaac va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Tarcisio Lovisi que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 1.
  • 124 Minuto 67 (Gol de penalti): Isaac va posar-se per davant 3 - 2 al minut 67, quan Raimundo Nunes va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Amb 39 minuts disputats, Raimundo Nunes gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Manuel Delfín va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Hans-Georg Johansson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Isaac se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El Isaac ho intentava per la dreta per mitjà de Ferruccio Cosio, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Raimundo Nunes va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 83 quan Xaver Früchtl de Isaac gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ulaş Rahmet de Isaac la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ferruccio Cosio de Isaac va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

El Gato con Botas

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, el Botas va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Adair Carnevale, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 59, Jean-Marie Lellouche va pentinar un córner cap al segon pal que Joan Àngel Quiles va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jean-Marie Lellouche.