Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407848

Promoción 731407848 Información oficial sobre el partido 731407848 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Villapavos Alineación oficial del equipo 'Villapavos' en el partido 2 - 1 FC Inter Zorrotza Alineación oficial del equipo 'FC Inter Zorrotza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Villapavos Alineación oficial del equipo 'Villapavos' en el partido 4 - 0 FC Inter Zorrotza Alineación oficial del equipo 'FC Inter Zorrotza' en el partido
Tiene mala suerte 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villapavos

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Passats 24 minuts, Juan Manuel Triana, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Villapavos es posava per davant!
  • 123 Minuto 104 (Gol por la derecha): Villapavos s'avançava al marcador al minut 104, després d'un rebot que va caçar en Pelaxio Ludeiro per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 11 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Beto Kowalesko va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 39 quan Mike Ectors de Villapavos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vojtěch Matějovský. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mauro Scialpi al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pelaxio Ludeiro va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): En Pelaxio Ludeiro del Villapavos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

FC Inter Zorrotza

Goles Goles

  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): En Rodrigo Martínez Blas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Zorrotza, un peu providencial d'en Blaž Jusup va situar el 1-1 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emil Atanasov de Zorrotza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.