Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407798

Promoción 731407798 Información oficial sobre el partido 731407798 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Reyes Leoneses C.F Alineación oficial del equipo 'Reyes Leoneses C.F' en el partido 4 - 2 Queiroal FC Alineación oficial del equipo 'Queiroal FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Reyes Leoneses C.F Alineación oficial del equipo 'Reyes Leoneses C.F' en el partido 3 - 1 Queiroal FC Alineación oficial del equipo 'Queiroal FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reyes Leoneses C.F

Goles Goles

  • 103 Minuto 49 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de RL C.F per la dreta va donar com a resultat un gol de Octavian Bertea al minut 49 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del RL C.F s'esgargamellaven dempeus per esperonar Octavian Bertea que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 81 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 122 Minuto 94 (Gol por la izquierda): RL C.F, atacant per l'esquerra al minut 94, va aprofitar el magnífic llançament de Haider El-Alaoui per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 132 Minuto 101 (Gol por la izquierda): En Alexandru Mereuţă va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): RL C.F va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José María Ibañez Pacheco va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ivan Manceau.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alexandru Mereuţă va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Ivan Manceau va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Matapozuelos va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 36, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 es va veure una gran oportunitat per a RL C.F per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Octavian Bertea, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): En Haider El-Alaoui va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hulusi Evren.

Queiroal FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jesús Jiménez Sallas va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 32, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Queiroal, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Robert Pytlíček, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Robert Pytlíček, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Queiroal va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Queiroal va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 84, quan Tayib Darri va quedar-se sol davant el porter Carl-Emil Ragnarsson, però aquest va poder aturar el xut.