Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407780

Promoción 731407780 Información oficial sobre el partido 731407780 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Lo Gaiter del Baix Alineación oficial del equipo 'Lo Gaiter del Baix' en el partido 7 - 5 Sauronteam Alineación oficial del equipo 'Sauronteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lo Gaiter del Baix Alineación oficial del equipo 'Lo Gaiter del Baix' en el partido 3 - 0 Sauronteam Alineación oficial del equipo 'Sauronteam' en el partido
Tiene mucha potra 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lo Gaiter del Baix

Goles Goles

  • 190 Minuto 23 (Gol de falta): Al 23 minuts, El Gañán va fer el 1-0. En Pavao Županić va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 76, Arnaldo Dossena de Gañán empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Gañán per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Veselin Zahariev va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Gañán ho intentava per la dreta per mitjà de Ettore Zucchetta, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Giuseppe Carulli va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gañán se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Pavao Županić del Gañán ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Gañán va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ettore Zucchetta la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Gañán va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ettore Zucchetta en un 1 contra 1 amb el porter Artur Zadurny, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 98 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Paweł Pachomow va estar a punt d'avançar els locals al minut 98 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): Gañán va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Paweł Pachomow va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Artur Zadurny.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Veselin Zahariev de Gañán, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Artur Zadurny en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Valentín Robles Sánchez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Gañán.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Juan López de Madrid va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Pavao Županić de Gañán, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Artur Zadurny en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Gañán, Arnaldo Dossena, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 5 al marcador.

Sauronteam

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 36 minuts Merv Allen va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 190 Minuto 67 (Gol de falta): En Daniele Forlivesi conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-2

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sauronteam va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Daniel Eni va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): Adrián Molina de Sauronteam, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 112, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zdenek Kučík.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Sauronteam Karel Komárek no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Paco Estarlich es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Sauronteam Galdor Lara Negrón va intentar enganyar Paco Estarlich amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Sauronteam, Rafa Lucas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Arturo Messana va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.