Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407485

Promoción 731407485 Información oficial sobre el partido 731407485 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido 3 - 2 Gallaecia Alineación oficial del equipo 'Gallaecia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido 2 - 0 Gallaecia Alineación oficial del equipo 'Gallaecia' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Udo's CF

Goles Goles

  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Heber Álvarez va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): Després de 82 minuts de partit, Ahmed Abd El Karim igualava per Udos en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Passats 89 minuts, Fred Jünke, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Udos es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jordi Avellà va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Silvio Vicente Fernández va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Udos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Heber Álvarez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Chinwe Falana va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Udos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Heber Álvarez va estar a punt de marcar al minut 67 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 11 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jordi Avellà, el jugador de Udos va ser expulsat al minut 11.

Gallaecia

Goles Goles

  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): Jorge Gurp va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Gallaecia i marcant el 0 - 1.
  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Gallaecia eren letals, i Manolo Rodríguez va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Gallaecia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Julián Umaña, però el porter rival va fer una gran aturada.