Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731406556

Promoción 731406556 Información oficial sobre el partido 731406556 en Hattrick

18.05.2024 16:00:00

Tønsberg Vikings Alineación oficial del equipo 'Tønsberg Vikings' en el partido 4 - 1 Mastodonter Alineación oficial del equipo 'Mastodonter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tønsberg Vikings Alineación oficial del equipo 'Tønsberg Vikings' en el partido 3 - 0 Mastodonter Alineación oficial del equipo 'Mastodonter' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tønsberg Vikings

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Thomas Aske, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 108 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Przemysław Czok encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Joachim Ringholm només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 1.
  • 190 Minuto 59 (Gol de falta): En Atle Indrevær conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 3-1
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, Tønsberg va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Atle Indrevær, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 3 (Ocasión evento especial rápido + pase): Thomas Aske va marxar per velocitat al minut 3 i va fer una passada de la mort a Przemysław Czok, però aquest va fallar.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Tønsberg per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Przemysław Czok va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Tønsberg va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Inge Stein en un 1 contra 1 amb el porter Khamisi Bagatui, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Thomas Aske, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Thomas Aske va estar a punt de sentenciar el partit al minut 60, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 290 Minuto 60 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Atle Indrevær era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 60. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Joachim Ringholm gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Khamisi Bagatui va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Mastodonter

Goles Goles

  • 163 Minuto 12 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 12 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Getatchew Mulugeta marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Jonas Ness va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Mastodonter van sortir al contraatac al minut 72, però Thomas Olsnes va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.