Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731406333

Amistoso 731406333 Información oficial sobre el partido 731406333 en Hattrick

15.05.2024 17:05:00

Koulibaly FC Alineación oficial del equipo 'Koulibaly FC' en el partido 2 - 2 FC HITI Alineación oficial del equipo 'FC HITI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Koulibaly FC Alineación oficial del equipo 'Koulibaly FC' en el partido 4 - 0 FC HITI Alineación oficial del equipo 'FC HITI' en el partido
Tiene mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Koulibaly FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 els aficionats van embogir quan en Piergiuseppe Zanardo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Koulibaly.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Scott van Stratum, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Koulibaly.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Rami Nurmimäki va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Juan Pablo Cajahuamán, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Jaap Koks una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Ryan van Acht va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Tesfaye Teferi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El Koulibaly ho intentava per la dreta per mitjà de Tesfaye Teferi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Armando Giddings es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jan-Willem Hellenbrand per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ryan van Acht va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Piergiuseppe Zanardo de Koulibaly va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lorenzo Linden.

FC HITI

Goles Goles

  • 108 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 1 s'ha de veure repetit: en Abdennour Boziyadi de HITI va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Pablo Pallares, que no va perdonar.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): HITI sabia com jugar al contraatac, i al minut 81, Ben de Wit va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Abdennour Boziyadi de HITI va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Ben de Wit al minut 35 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 208 Minuto 58 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ewald Bolland va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 58. En Pablo Pallares va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gérard Volmer de HITI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.