Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731405360

Amistoso (Int., RC) 731405360 Información oficial sobre el partido 731405360 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

CFCubelles Alineación oficial del equipo 'CFCubelles' en el partido 3 - 2 KoenCruijffUnited Alineación oficial del equipo 'KoenCruijffUnited' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CFCubelles Alineación oficial del equipo 'CFCubelles' en el partido 0 - 2 KoenCruijffUnited Alineación oficial del equipo 'KoenCruijffUnited' en el partido
Tiene bastante suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CFCubelles

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 11 minuts quan Juan Irurtia va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a CFCubelles.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, Úlfur Magnason va pentinar un córner cap al segon pal que Herben Bruno va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En David Río de CFCubelles va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de CFCubelles van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en David Río va sortir desviat a la dreta de la porteria.

KoenCruijffUnited

Goles Goles

  • 164 Minuto 27 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Miha Prelc marqués l'empat. Al minut 27 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 154 Minuto 82 (Gol de penalti): KoenCruijffUnited va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 2 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Miha Prelc.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 20 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Janno Kivi va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Janno Kivi va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bilal Drioueche de KoenCruijffUnited va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 308 Minuto 19 (Evento clima: SE: Support player boost failed and organization dropped): En Andrėjus Bastauskas acostumava a ajudar als companys d'equip dins del terreny de joc. Però això a vegades era contraproduent, ja que baixava l'organització de l'equip a acceptable.