Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731404637

Amistoso 731404637 Información oficial sobre el partido 731404637 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Rapid de Carthago Alineación oficial del equipo 'Rapid de Carthago' en el partido 2 - 1 RBetis4ever Alineación oficial del equipo 'RBetis4ever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rapid de Carthago Alineación oficial del equipo 'Rapid de Carthago' en el partido 1 - 1 RBetis4ever Alineación oficial del equipo 'RBetis4ever' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,2 % 35,9 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid de Carthago

Goles Goles

  • 143 Minuto 61 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Carthago eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 61, Slavko Gjurchinoski va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 90 minuts quan Armando Chirimías va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a Carthago.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Carthago va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Hellmut Gonaus, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Felix van den Oever es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

RBetis4ever

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): En Jan Brabec entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al RBetis4ever, un peu providencial d'en Jordi Joan Faulí va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de RBetis4ever, l'equip va recuperar la pilota al minut 7 i va contraatacar. En Kevin Veeser va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 280 Minuto 32 (Ocasión de falta): Serge Thienpondt va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Arseni Ubanell que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 216 Minuto 69 (Ocasión evento especial rápido + pase): Aleix Estarellas va marxar per velocitat al minut 69 i va fer una passada de la mort a Jan Brabec, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Jan Brabec de RBetis4ever va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.