Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731398574

Amistoso (Int., RC) 731398574 Información oficial sobre el partido 731398574 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Totoro CF Alineación oficial del equipo 'Totoro CF' en el partido 5 - 2 FC Aleksandrowianka Alineación oficial del equipo 'FC Aleksandrowianka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Totoro CF Alineación oficial del equipo 'Totoro CF' en el partido 8 - 0 FC Aleksandrowianka Alineación oficial del equipo 'FC Aleksandrowianka' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Totoro CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Paul Contardo arribés a peus de Ernesto Fontes, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Totoro el 1 - 0.
  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Passats 14 minuts, Eurípides Higuera, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Totoro es posava per davant!
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Totoro prenia la batuta de l'encontre al minut 63, quan en Ernesto Fontes va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Paul Contardo va incrementar l'avantatge de Totoro amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Totoro va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Paul Contardo va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ernesto Fontes. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jesús Matute Garcia va estar a punt d'acabar en gol al minut 51, però el porter visitant Dzierżysław Smokulec va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Lisandro Camaño de Totoro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Aleksandrowianka

Goles Goles

  • 164 Minuto 8 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Zdzisław Grodzki de Aleksandrowianka va marcar de penal l'empat al minut 8.
  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Aleksandrowianka van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 38, quan Nuru Migwi va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 23 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Daniel Grotkowski va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Janusz Szczepankowski de Aleksandrowianka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.