Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731397187

Promoción 731397187 Información oficial sobre el partido 731397187 en Hattrick

18.05.2024 11:30:00

Hudy Tým Alineación oficial del equipo 'Hudy Tým' en el partido 3 - 4 srdcaři Alineación oficial del equipo 'srdcaři' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hudy Tým Alineación oficial del equipo 'Hudy Tým' en el partido 3 - 2 srdcaři Alineación oficial del equipo 'srdcaři' en el partido
Tiene un resultado normal 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,9 % 16,7 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hudy Tým

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Svend Krusell de Hudy aconseguir un gol al minut 18 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 101 Minuto 60 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Evdokim Khusnullin trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 104 Minuto 82 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Hudy al minut 82. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Jamal Olatunbosun va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Hudy va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jamal Olatunbosun va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bilge Başdaş.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Hudy va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dev Chandra en un 1 contra 1 amb el porter Bilge Başdaş, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Jamal Olatunbosun de Hudy va intentar batre la porteria rival al minut 67 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 el Hudy va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ali Rıza Cennetkuşu no va estar gens encertat.

srdcaři

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Kevin Vyleťal que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de srdcaři eren letals, i Luís Quesada va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Fred Brachelen de srdcaři va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Thorsten Regehr va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Saleh Bashir, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Luís Quesada no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 206 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 13, tothom va saber perquè en Štefan Kacíř era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): srdcaři quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Fred Brachelen va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 216 Minuto 56 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Fred Brachelen va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 56, i va passar la pilota a Štefan Kacíř, però aquest no va encertar a marcar.