Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731396866

Promoción 731396866 Información oficial sobre el partido 731396866 en Hattrick

18.05.2024 10:00:00

FC Ariesul Turda Alineación oficial del equipo 'FC Ariesul Turda' en el partido 2 - 3 FC Nobber Alineación oficial del equipo 'FC Nobber' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Ariesul Turda Alineación oficial del equipo 'FC Ariesul Turda' en el partido 2 - 1 FC Nobber Alineación oficial del equipo 'FC Nobber' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,5 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Ariesul Turda

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Pompeo Veri va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Ariesul contenien la respiració mentre en Dumitru Bălţatu s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 51 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 51 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Zulazmi bin Hafeez estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Ariesul Jorge Hernández quasi marca al minut 73 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Radu Calancea l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pompeo Veri va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Marcian Gheţu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Pompeo Veri va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Marcu China de Ariesul va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Radu Calancea.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zulazmi bin Hafeez de Ariesul va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC Nobber

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Nobber va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 27. Nikola Gojković va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 162 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Janusz Olszewski, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 57.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Asurdi Señorena va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): Nobber van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 22 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Janusz Olszewski no va ser gens encertat.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Owen Descheiver ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Asyad Alwani quasi aconsegueix empatar per Nobber al minut 43, però Manuele Famiani va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mel Luck es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.