Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731396116

Amistoso (Int.) 731396116 Información oficial sobre el partido 731396116 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Alarona FC Alineación oficial del equipo 'Alarona FC' en el partido 4 - 1 Fortuna Riedle Alineación oficial del equipo 'Fortuna Riedle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Alarona FC Alineación oficial del equipo 'Alarona FC' en el partido 4 - 0 Fortuna Riedle Alineación oficial del equipo 'Fortuna Riedle' en el partido
Tiene un resultado normal 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alarona FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Corria el minut 36 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alfredo Valero Guzmán, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 120 Minuto 63 (Gol de falta): Alarona va agafar avantatge al minut 63 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Cristian Lupşor fent així el 2 - 1.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Juan Castilla va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Cristian Lupşor sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Miguel Ángel Cleriguet que, efectivament, va fer pujar el 4 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): Marc Torrades va sorprendre Waldemar Raechl amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Miguel Ángel Cleriguet gairebé va marcar per a Alarona des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Alarona ho intentava per la dreta per mitjà de Alfredo Valero Guzmán, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Al minut 82, Cristian Lupşor gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Fortuna Riedle

Goles Goles

  • 164 Minuto 47 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Alois Beiner va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Alois Beiner al minut 2 semblava entrar, però Bichr El-Moutaraji va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alois Beiner.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jason Autering de Fortuna es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jason Autering es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.