Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731394328

Amistoso (Int., RC) 731394328 Información oficial sobre el partido 731394328 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Paxuriños F. C. Alineación oficial del equipo 'Paxuriños F. C.' en el partido 3 - 0 lukia ex Alineación oficial del equipo 'lukia ex' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Paxuriños F. C. Alineación oficial del equipo 'Paxuriños F. C.' en el partido 1 - 1 lukia ex Alineación oficial del equipo 'lukia ex' en el partido
Tiene suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,1 % 5,3 % 74,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paxuriños F. C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Paxuriños contenien la respiració mentre en Rubén Guerendain s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 105 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Sergio Agüera rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Juan Ramírez, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 0 a l'estadi!
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rubén Guerendain es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Paxuriños van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 40, però Rafael Gordón va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Paxuriños sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sergio Agüera, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Paxuriños van sortir al contraatac al minut 56, però Juan Ramírez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

lukia ex

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 17 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rami Aarnio, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.