Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731392502

Amistoso (Int.) 731392502 Información oficial sobre el partido 731392502 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Maister Team Alineación oficial del equipo 'Maister Team' en el partido 1 - 2 VfB Welzheim Alineación oficial del equipo 'VfB Welzheim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maister Team Alineación oficial del equipo 'Maister Team' en el partido 2 - 0 VfB Welzheim Alineación oficial del equipo 'VfB Welzheim' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maister Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): Corria el minut 20, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Maister s'avançava en el marcador després que en Pierre-Adrien Monneret xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Nelson Álvarez va fer al minut 13 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Pèir Seguranyes, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 214 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Pierre-Adrien Monneret va fallar un penal al minut 84, davant la desesperació dels aficionats.

VfB Welzheim

Goles Goles

  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 23, quan Filip Aleksić va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): El jugador Américo Gorojod de Welzheim es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Welzheim, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Américo Gorojod va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.