Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731391637

Amistoso (Int., RC) 731391637 Información oficial sobre el partido 731391637 en Hattrick

15.05.2024 08:00:00

yavrufener Alineación oficial del equipo 'yavrufener' en el partido 1 - 4 normali Alineación oficial del equipo 'normali' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
yavrufener Alineación oficial del equipo 'yavrufener' en el partido 2 - 0 normali Alineación oficial del equipo 'normali' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yavrufener

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): yavrufener va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Dursun Ali Bozkara, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Semih Emel que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rüştü Yeşilyurt de yavrufener es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Semih Emel de yavrufener va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

normali

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del yavrufener. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gaetano Ponzecchi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del normali es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 27.
  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Giancarlo Meles va treure un córner llarg cap al segon pal que en Gaetano Ponzecchi, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gaetano Ponzecchi va augmentar l'avantatge de normali a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, normali va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Juan Santo D'Angelo, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Giancarlo Meles al minut 2 semblava entrar, però Gediz Arpınar va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de normali va anar a parar a la dreta de l'atac on en Otto Kemmler, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Giancarlo Meles va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de normali que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de normali va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gianluca Abbate, però el porter rival va fer una gran aturada.