Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731391464

Amistoso (Int.) 731391464 Información oficial sobre el partido 731391464 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Massamam United Alineación oficial del equipo 'Massamam United' en el partido 0 - 5 FC Seitenaus Alineación oficial del equipo 'FC Seitenaus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Massamam United Alineación oficial del equipo 'Massamam United' en el partido 1 - 3 FC Seitenaus Alineación oficial del equipo 'FC Seitenaus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Massamam United

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Adrian Bungău va rebre molts aplaudiments. Al minut 38 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 215 Minuto 52 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Adrià Escribà va superar els defenses rivals per velocitat al minut 52 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrià Escribà de Massamam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrià Escribà va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Massamam va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

FC Seitenaus

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Seitenaus va ser finalitzada des de l'esquerra per Randolph Kapkiner al minut 14. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): El Seitenaus era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en David Valdayo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, David Valdayo va augmentar l'avantatge de Seitenaus a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Randolph Kapkiner, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 64 (Gol de penalti): Al minut 64 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. David Valdayo va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Valdayo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.