Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731390934

Amistoso (Int., RC) 731390934 Información oficial sobre el partido 731390934 en Hattrick

15.05.2024 22:05:00

Templar Knights Alineación oficial del equipo 'Templar Knights' en el partido 3 - 4 USS Al-Batani NCC-42995 Alineación oficial del equipo 'USS Al-Batani NCC-42995' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Templar Knights Alineación oficial del equipo 'Templar Knights' en el partido 1 - 2 USS Al-Batani NCC-42995 Alineación oficial del equipo 'USS Al-Batani NCC-42995' en el partido
Tiene suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,8 % 75,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Templar Knights

Goles Goles

  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 54 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Templar. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Manfred Dolezal xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sharaf Nasher va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 13 de joc.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Corey Brooks va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Najeeb Gheilan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 102 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Sharaf Nasher va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kévin Pradeilles de Templar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Hugo Halley de Templar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Dane Stewart va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Templar a la tanda de penals: 2 - 1!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Templar Elvis Carrington, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Najeeb Gheilan. El marcador continuava 2 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Michael Farquharson, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Najeeb Gheilan va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Templar i 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Corey Brooks va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Templar Clemente Carvalhal va intentar enganyar Najeeb Gheilan amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.

USS Al-Batani NCC-42995

Goles Goles

  • 163 Minuto 90 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 90. L'anotador per Al-Batani va ser Ya'goob Al-Seraji, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Ya'goob Al-Seraji va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Al-Batani que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ramzi Al-Hubeishy, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Sharaf Nasher va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Ya'goob Al-Seraji va encarar al porter al 76, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Abubakr Al-Seraji va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Michael Farquharson va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ya'goob Al-Seraji.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ameen Bahubeishi de Al-Batani amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Waseem Faraj anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Al-Batani.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Sharaf Nasher de Al-Batani, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Michael Farquharson en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ramzi Al-Hubeishy va xutar fora per a Al-Batani, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Abubakr Al-Seraji de Al-Batani va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Thi Yazan Bahubeishi va clavar el 3 - 4 per a Al-Batani amb una precisió mil·limètrica.