Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731390676

Amistoso (Int., RC) 731390676 Información oficial sobre el partido 731390676 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Hakuna FC Alineación oficial del equipo 'Hakuna FC' en el partido 3 - 2 Betawi City Alineación oficial del equipo 'Betawi City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hakuna FC Alineación oficial del equipo 'Hakuna FC' en el partido 2 - 1 Betawi City Alineación oficial del equipo 'Betawi City' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hakuna FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 del partit, el jugador Noè Alberó de Hakuna va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 118 Minuto 96 (Gol evento especial córner peinado): Zapryan Ranchev va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Hakuna, Vitín Iruña, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 141 Minuto 101 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Hakuna van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 2 mitjançant en Hitzeder Usaola.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Hakuna per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Javier Huertas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Vergara va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Hakuna va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Juan Vergara va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Argarai Oraien va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 210 Minuto 48 (Ocasión de falta): En Javier Huertas tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El Hakuna va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Xoán Kninbouch la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 el Hakuna va posar setge sobre la defensa central visitant però en Zapryan Ranchev no va estar gens encertat.

Betawi City

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Liu Sunyoto que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Betawi.
  • 161 Minuto 100 (Gol por el centro): Als 100 minuts de partit, Nana Oratmangoen de Betawi va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Mariusz Rybakowski marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Giuliano Reque que va xutar a fora per molt poc.
  • 271 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Betawi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 100, quan Liu Sunyoto va quedar-se sol davant el porter Daniel Kninbouch, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): Al minut 104 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Giuliano Reque va fer una jugada per la banda esquerra, però Daniel Kninbouch va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kus Cahyono de Betawi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.