Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731390301

Amistoso (Int., RC) 731390301 Información oficial sobre el partido 731390301 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Paradise Team_ Alineación oficial del equipo 'Paradise Team_' en el partido 2 - 6 Los cansados Alineación oficial del equipo 'Los cansados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Paradise Team_ Alineación oficial del equipo 'Paradise Team_' en el partido 0 - 2 Los cansados Alineación oficial del equipo 'Los cansados' en el partido
Tiene suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paradise Team_

Goles Goles

  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Mircea Nechifor la va convertir en gol amb un remat de cap en Antonio Oberti tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 31 el marcador es va actualitzar: 1 - 2.
  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): Passava el minut 40 del matx, quan l'atent Nélson Alcáçova va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Sergiusz Derdaś quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Los cansados

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 28, quan Alciro Caraballo va posar els visitants cansados per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Alex Brauer va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 29, i va fer pujar el 0 - 2 per a cansados.
  • 107 Minuto 39 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bogomir Hohewart semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a cansados. Qui ho havia de dir! 1 - 3.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sergio Barroso, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, un xut de Guillermo Sepúlveda des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Bogomir Hohewart va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Romeu Nunes Medina, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Carlos Doria no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Bogomir Hohewart va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Marco Espina va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 284 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Gazanfer Berrak de cansados va fallar un penal al minut 75. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Barroso.