Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731390236

Amistoso (Int.) 731390236 Información oficial sobre el partido 731390236 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Malafolla C.F Alineación oficial del equipo 'Malafolla C.F' en el partido 1 - 2 Deportivo Manchester Uvita Alineación oficial del equipo 'Deportivo Manchester Uvita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Malafolla C.F Alineación oficial del equipo 'Malafolla C.F' en el partido 4 - 2 Deportivo Manchester Uvita Alineación oficial del equipo 'Deportivo Manchester Uvita' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,1 % 5,6 % 20,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malafolla C.F

Goles Goles

  • 115 Minuto 85 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Maurizio Arsuffi era molt més ràpid que el defensa Franz Rosmar. Al minut 85, el jugador de Malafolla va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Abderraouf Salouhi va estar a punt d'acabar en gol al minut 51, però el porter visitant Salimo Abdou va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 89 minuts, en Cojoncio da Debesa no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Deportivo Manchester Uvita

Goles Goles

  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 86 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Hans-Ove Mårtensson.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): Manchester agafava avantatge al minut 89 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Lluís Maria Alet amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Manchester que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Franz Rosmar, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lazzaro Frattarelli que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Franz Rosmar quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dennis Langenbach ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Manchester va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Benedetto Muzzi va quedar-se sol davant el porter Polentzi Larraskitu, però aquest va poder aturar el xut.
  • 215 Minuto 81 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Lazzaro Frattarelli quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 235 Minuto 82 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Dennis Langenbach gairebé marca per a Manchester al minut 82 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.