Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731389841

Amistoso (Int.) 731389841 Información oficial sobre el partido 731389841 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Beatriu Beni F.C Alineación oficial del equipo 'Beatriu Beni F.C' en el partido 4 - 2 Masters of the Middlefinger Alineación oficial del equipo 'Masters of the Middlefinger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Beatriu Beni F.C Alineación oficial del equipo 'Beatriu Beni F.C' en el partido 5 - 1 Masters of the Middlefinger Alineación oficial del equipo 'Masters of the Middlefinger' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beatriu Beni F.C

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Fausto Carluccio va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, BB F.C, al minut 5. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Fausto Carluccio va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de BB F.C, Manfred Theodor Zohlers, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Fernando Salvador va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Anders Ivarsson es va introduir dins la defensa central al minut 74, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tuomas Huomo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Masters of the Middlefinger

Goles Goles

  • 150 Minuto 9 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Gaitán Solar va reduir les distàncies per al Motm amb un bon llançament de falta al minut 9. 2 a 1 quedava al marcador.
  • 151 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats de Motm van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Antonio Adaos va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Julio Godoy quasi aconsegueix empatar per Motm al minut 38, però Silvio Russolillo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Juan Luis Valenzuela va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Silvio Russolillo no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Juan Luis Valenzuela de Motm va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.