Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731389794

Amistoso (RC) 731389794 Información oficial sobre el partido 731389794 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

Almendralejo FC Alineación oficial del equipo 'Almendralejo FC' en el partido 1 - 2 averias_team Alineación oficial del equipo 'averias_team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Almendralejo FC Alineación oficial del equipo 'Almendralejo FC' en el partido 3 - 0 averias_team Alineación oficial del equipo 'averias_team' en el partido
Tiene mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almendralejo FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 75 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Ivan Anglesola va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Almendralejo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gustavo Gorrite ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Álvaro Nieto va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Almendralejo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 200 Minuto 29 (Ocasión de falta): Alfred Blinshell va xutar una falta al minut 29 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Víctor Barrera va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 74 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Saverio Biarge hauria d'haver estat gol al minut 76 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Álvaro Nieto va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

averias_team

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Szymon Polakowski quedar desmarcat i marcar per a averias_team al minut 24. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 184 Minuto 25 (Gol de penalti): Passaven 25 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Arnold Gjessing va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".