Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731388912

Amistoso (Int., RC) 731388912 Información oficial sobre el partido 731388912 en Hattrick

15.05.2024 09:45:00

Vastaglábúak Alineación oficial del equipo 'Vastaglábúak' en el partido 0 - 5 FC Beznadje Alineación oficial del equipo 'FC Beznadje' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vastaglábúak Alineación oficial del equipo 'Vastaglábúak' en el partido 0 - 3 FC Beznadje Alineación oficial del equipo 'FC Beznadje' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vastaglábúak

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vastaglábúak va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Balázs Zsolnai va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Falera de Vastaglábúak amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Falera es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

FC Beznadje

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Passats 37 minuts de partit, Beznadje es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Diego Leoz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Gabriele Colao el va rematar Mark Bajlec amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 2.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Diego Leoz va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Marco Giarrizzo va augmentar l'avantatge de Beznadje a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al 80 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Beznadje augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ricardo Vítor es rifés el porter i marqués el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Mark Bajlec va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Gabriele Colao, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Ricardo Vítor de Beznadje, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Sergio Malasomma no va ser aprofitada per en Josué Maguari que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Beznadje que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Josué Maguari, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ricardo Vítor va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Josué Maguari de Beznadje es va guanyar la targeta groga merescudament.