Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731388394

Amistoso (Int.) 731388394 Información oficial sobre el partido 731388394 en Hattrick

14.05.2024 20:20:00

FC Hapan Alineación oficial del equipo 'FC Hapan' en el partido 0 - 4 fc.punkteam Alineación oficial del equipo 'fc.punkteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Hapan Alineación oficial del equipo 'FC Hapan' en el partido 0 - 2 fc.punkteam Alineación oficial del equipo 'fc.punkteam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Hapan

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kerkko Heinonen de Hapan es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.

fc.punkteam

Goles Goles

  • 108 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 8, en Kony Lisidini la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Aristeo Aunes que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 105 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 24, Kony Lisidini va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Matthew Glusing que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 36 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de fc.punkteam. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Tun Than Win xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Didier Legoupil va augmentar l'avantatge de fc.punkteam a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Luigi Mascetti al minut 10, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Fabricio Gallardo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Matthew Glusing, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de fc.punkteam la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Evert-Jan Stoppelman quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fabricio Gallardo, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Robbin Herrewijnen de fc.punkteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.