Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731388180

Amistoso (Int., RC) 731388180 Información oficial sobre el partido 731388180 en Hattrick

15.05.2024 10:00:00

FC Red Stars Sanmartin Alineación oficial del equipo 'FC Red Stars Sanmartin' en el partido 5 - 3 Real Rambazamba Alineación oficial del equipo 'Real Rambazamba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Red Stars Sanmartin Alineación oficial del equipo 'FC Red Stars Sanmartin' en el partido 2 - 0 Real Rambazamba Alineación oficial del equipo 'Real Rambazamba' en el partido
Tiene bastante suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Red Stars Sanmartin

Goles Goles

  • 124 Minuto 59 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 59 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Corin Filipescu llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alecsandru Stratulat va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Corin Filipescu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Al minut 106 es va veure una gran oportunitat per a Sanmartin per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ottó Bertalan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 109 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rico Linders va estar a punt d'acabar en gol al minut 109, però el porter visitant Aristofanis Dafkos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 113 (Ocasión evento especial córner peinado): Ottó Bertalan quasi marca en una jugada assajada de córner que Seved Lundevall havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 116 (Ocasión por la izquierda): Sanmartin va estar a punt de posar-se per davant al minut 116 però Seved Lundevall va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 117 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 117, Corin Filipescu de Sanmartin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Sanmartin Corin Filipescu no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Aristofanis Dafkos es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Ionuţ-Marius Fanea va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Yohann Bahier va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Sanmartin a la tanda de penals: 4 - 3!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Sanmartin, Alecsandru Stratulat, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.

Real Rambazamba

Goles Goles

  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 73, el Rambazamba va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Mihajlo Vukićević, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Peter Ameseder de Rambazamba amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eddie Bühligen de Rambazamba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Axel Blumauer anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Rambazamba.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Boris Ferber de Rambazamba va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Rambazamba, Jesper Lanske, col·locà la pilota just a les mans d'en Ionuţ-Marius Fanea. El marcador: 4 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Mischa Pomper va xutar fora per a Rambazamba, el marcador es va quedar igual: 5 - 3, ja es veia a venir!