Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731388043

Amistoso (Int.) 731388043 Información oficial sobre el partido 731388043 en Hattrick

14.05.2024 18:30:00

FC St. Lucia Alineación oficial del equipo 'FC St. Lucia' en el partido 1 - 0 FC Animales Alineación oficial del equipo 'FC Animales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC St. Lucia Alineación oficial del equipo 'FC St. Lucia' en el partido 1 - 1 FC Animales Alineación oficial del equipo 'FC Animales' en el partido
Tiene un resultado normal 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,2 % 37,4 % 31,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC St. Lucia

Goles Goles

  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Frederic Schwanenfeld, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Petar Gleissenthal estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Jockel Freisoythe, als 16 minuts, va fallar per ben poc.
  • 225 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Jockel Freisoythe va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

FC Animales

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Animales al minut 30, però el xut de Carlo Ferlin va topar amb la tanca defensiva.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Animales va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alejandro Colmelo va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Animales van sortir al contraatac al minut 70, però András Geszti va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Bernardo Reguero Manjón de Animales va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.