Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731387291

Amistoso (Int., RC) 731387291 Información oficial sobre el partido 731387291 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido 2 - 4 Bischofshol Calcio Alineación oficial del equipo 'Bischofshol Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido 7 - 2 Bischofshol Calcio Alineación oficial del equipo 'Bischofshol Calcio' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Señaleros FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 43, Fernando Segura de Señaleros empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 els aficionats van embogir quan en David Matute va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Señaleros.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Vaios Kasselakis de Señaleros va intentar batre la porteria rival al minut 30 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Señaleros Joan Falip quasi va assolir l'empat al minut 38 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de David Matute no va entrar per centímetres.

Bischofshol Calcio

Goles Goles

  • 137 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 19 una excel·lent centrada de Alex Deree va arribar a Claus Konter, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Masum Ak que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): El jugador de Bischofshol Masum Ak va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 74 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 190 Minuto 78 (Gol de falta): En Yisrael Frisch conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-4

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 8 en Alex Deree ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Alcides Rodrigues el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 239 Minuto 14 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Lesław Kurdek va deixar a Jason Duncombe assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Yisrael Frisch. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Masum Ak, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Masum Ak va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 239 Minuto 42 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ivo Vicente va ridiculitzar a en David Matute amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 78 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.