Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731386878

Amistoso (Int.) 731386878 Información oficial sobre el partido 731386878 en Hattrick

15.05.2024 13:30:00

de duvals Alineación oficial del equipo 'de duvals' en el partido 1 - 1 KS LECHIA GDAŃSK S.A. Alineación oficial del equipo 'KS LECHIA GDAŃSK S.A.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
de duvals Alineación oficial del equipo 'de duvals' en el partido 0 - 2 KS LECHIA GDAŃSK S.A. Alineación oficial del equipo 'KS LECHIA GDAŃSK S.A.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

de duvals

Goles Goles

  • 140 Minuto 65 (Gol de contra de falta): El porter de duvals va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gerout Michel va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 14 (Ocasión evento especial): Jonathan Misioni va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 14, però no s'esperava que en Michał Kujawa, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Gerout Michel va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Rafik Bacha no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Aubry Martin estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

KS LECHIA GDAŃSK S.A.

Goles Goles

  • 170 Minuto 61 (Gol de falta): Al minut 61 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Teodor Trafalski va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): KS LECHIA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 44, quan Tadeusz Tworuszka va quedar-se sol davant el porter Luke Duffill, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de Luke Duffill, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kornel Jachimczak no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.