Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731386877

Amistoso (Int., RC) 731386877 Información oficial sobre el partido 731386877 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Real Huguete & Lyan S.A Alineación oficial del equipo 'Real Huguete & Lyan S.A' en el partido 5 - 3 Academica de Gaia Alineación oficial del equipo 'Academica de Gaia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Real Huguete & Lyan S.A Alineación oficial del equipo 'Real Huguete & Lyan S.A' en el partido 6 - 1 Academica de Gaia Alineación oficial del equipo 'Academica de Gaia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Huguete & Lyan S.A

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Passat el minut 20 de joc, Primitivo Escalona facilitava les coses al RHLS amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 22 gràcies a la jugada de Gonzalo Anchieta, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Corria el minut 35 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Kristens Bērziņš, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan RHLS va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ecequiel Gruñeiro des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ecequiel Gruñeiro va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Kristens Bērziņš, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ecequiel Gruñeiro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 30, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gonzalo Anchieta. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ecequiel Gruñeiro per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Remigiusz Szczepski va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Academica de Gaia

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Academica va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 7. Rogério Duarte Gonçalves Leal va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Arménio Oliveira per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 152 Minuto 88 (Gol por la izquierda): El 4 - 3 el va apuntar al seu compte particular Miguel Lino Morais de Academica després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 Norberto Ponte va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ton De Cock va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.