Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731386852

Amistoso (Int., RC) 731386852 Información oficial sobre el partido 731386852 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

LobeznosChe Alineación oficial del equipo 'LobeznosChe' en el partido 2 - 4 Boschini forever Alineación oficial del equipo 'Boschini forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
LobeznosChe Alineación oficial del equipo 'LobeznosChe' en el partido 3 - 3 Boschini forever Alineación oficial del equipo 'Boschini forever' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,4 % 34,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LobeznosChe

Goles Goles

  • 102 Minuto 32 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de LobeznosChe van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Roberto Marcotulli en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Julián Deme va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Julián Deme va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de LobeznosChe se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Gilan Braeckmans va estar a punt de marcar al minut 76 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Boschini forever

Goles Goles

  • 170 Minuto 16 (Gol de falta): Boschini va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Senharib Chanko.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Senharib Chanko va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 174 Minuto 69 (Gol de penalti): Boschini va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Senharib Chanko va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Boschini va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 4, quan Senharib Chanko va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Robert Rogers al minut 25, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Lourenço Serra. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 205 Minuto 53 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Iver Stavik de Boschini va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Tiziano Codeluppi al minut 53 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Walter Speggiorin de Boschini va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.