Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731386372

Amistoso 731386372 Información oficial sobre el partido 731386372 en Hattrick

15.05.2024 08:15:00

FC Savarka Alineación oficial del equipo 'FC Savarka' en el partido 2 - 2 in.IT Futsal Team Alineación oficial del equipo 'in.IT Futsal Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Savarka Alineación oficial del equipo 'FC Savarka' en el partido 0 - 3 in.IT Futsal Team Alineación oficial del equipo 'in.IT Futsal Team' en el partido
Tiene suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Savarka

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Al minut 23 l'àrbitre va premiar Savarka amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Simeon van Zeeland va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 186 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Savarka. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Thalison Nicoló va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Savarka per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Brad Lazell va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Savarka, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Brad Lazell va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Savarka van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 80, però Viktor Zdobnov va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valuk Stanič.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Evgeniy Shaimukhametov de Savarka amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

in.IT Futsal Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Gerhard Derycke que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 163 Minuto 70 (Gol por la derecha): El jugador visitant Gerhard Derycke va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 70 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 8 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Rohan Samuels van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Viktor Zdobnov a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Viktor Švarc va marcar al minut 32 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Danila Gripas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lyuben Bonchev no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Gerhard Derycke va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 55, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Danila Gripas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Gerhard Derycke, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 68 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Gerhard Derycke va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): in.IT va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 87, quan Jean-Pascal Vanneste va quedar-se sol davant el porter Danila Gripas, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lyuben Bonchev es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Hunor Gömöri de in.IT va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.