Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731384282

Amistoso (Int., RC) 731384282 Información oficial sobre el partido 731384282 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

ImparablesUnited Alineación oficial del equipo 'ImparablesUnited' en el partido 4 - 1 real barafonda Alineación oficial del equipo 'real barafonda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ImparablesUnited Alineación oficial del equipo 'ImparablesUnited' en el partido 4 - 0 real barafonda Alineación oficial del equipo 'real barafonda' en el partido
Tiene un resultado normal 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ImparablesUnited

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ImparablesUnited van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Abel Trillo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a ImparablesUnited va ser Per-Jonas Sunesson.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del barafonda. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Oiz Leaegi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ImparablesUnited es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 78.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Per-Jonas Sunesson, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a ImparablesUnited.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): ImparablesUnited per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Antoni Maria Gui va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Per-Jonas Sunesson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ImparablesUnited.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 el ImparablesUnited va posar setge sobre la defensa central visitant però en Per-Jonas Sunesson no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Francisco Urruya quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Per-Jonas Sunesson va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Cuerla, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

real barafonda

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): barafonda va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 19, quan Marek Podolski, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 21 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Marek Podolski gairebé marca per a barafonda al minut 21 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ermenegildo Rechichi.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ermenegildo Rechichi va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nikolas Spalink de barafonda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.