Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731384130

Amistoso (Int.) 731384130 Información oficial sobre el partido 731384130 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Nens del Barri Alineación oficial del equipo 'Nens del Barri' en el partido 3 - 1 KKS Gunners Alineación oficial del equipo 'KKS Gunners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nens del Barri Alineación oficial del equipo 'Nens del Barri' en el partido 2 - 2 KKS Gunners Alineación oficial del equipo 'KKS Gunners' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,3 % 26,7 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nens del Barri

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 12 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Barri. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Iñigo Egirena xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Eusebi Beltzunegi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ione Roxas va anar directament als peus de Juan Canals que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 15 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 15 podia haver acabat en gol, però Kazimierz Ziomko va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Parrella de Barri es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramón Osuna de Barri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

KKS Gunners

Goles Goles

  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 84, el jugador visitant Jan Życki va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 13 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Luís Barata Santos en un penal llençat per en Mariusz Kalicki va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 18 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Anicėtas Skliaras va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Gunners va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 77, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Mariusz Kalicki.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Jan Życki de Gunners no va ser gol per ben poc.